diumenge, 7 d’agost del 2011

Coavaluació del bloc de segon d’en Juanfran

Com afirma en Juanfran, tots els blocs són bastant pareguts en quant a continguts i el seu no és una excepció. Ha penjat els treballs corresponents i ha fet les reflexions pertinents. Per tant, es podria dir que ha complert els objectius mínims plantejats.

Destacaria la part estètica del bloc d’en Juanfran. No s’ha limitat a deixar el model de blogger sinó que ha cercat i ha canviat les presentacions dels seus blocs.
En relació a creativitat i presentació, voldria destacar el còmic que va fer de l’assignatura de Representació. Es tracta d’un treball molt creatiu i original, mostrant les coses que es poden arribar a fer per penjar al bloc. Està clar que s’han de tenir uns bons coneixements per realitzar treballs semblants.
Aquí teniu l’enllaç per poder visualitzar el còmic:
http://segongedijuanfran.blogspot.com/
Gaudiu d’un molt bon treball creatiu!!!

3 comentaris:

 1. Ara he de fer una petita coavaluació del blog de segon curs de la meva companya Cris.

  Em centraré en la part del contingut. Certmanent és com el 90% dels blogs de les companyes, tenim el mínim, és a dir les dos notícies d'Educació Corporal i Escènica i ha començat un blog per l'assignatura de socioemocional.

  El fets són aquí, durant els dos semestres hem hagut de fer treball darrera treball, cada dos setmanes en alguns casos havíem de fer treball, presentació en powerpoint i presentació en públic, amb l'esgotament que això comporta, a nivell físic, piscològic i del poc temps lliure que ens queda.

  La veritat és que amb aquest ritme no es pot demanar més.

  El blog és correcte, compleix i a millorar té punts com tots: més chicha.

  De segur que quan tingui temps l'omplirà, no tinc cap dubte.

  Ara sí, bon estiu.

  ResponElimina
 2. No sabem el motiu pel qual no es va publicar el 12 d'agost. Creiem que es va esborrar per error.

  ResponElimina